Automaatio­asennus

Tarjoamme huipputason automaatio­asennuksen asiantuntijuutta

Automaatio vaatii aina räätälöinnin asiakkaan tarpeiden mukaan. Näin ollen automaatioasennusten tietotaidon tulee olla täsmällistä ja järjestelmien sekä signaalien tuntemus varmalla pohjalla. Suoritamme työmme erityisellä tarkkuudella ja laadulla perehtyneiden ja ammattitaitoisten asentajiemme toimesta. Meillä on vahva kokemus eri laitetoimittajien järjestelmistä ja haastavista laitelogiikoista. Asentajamme käyttävät kentällä työskennellessään useita eri laitteita ja ymmärtävät näiden kommunikaatiosignaaleja. Vaativien data center -automaatioasennusten myötä työtapamme ja -jälkemme ovat hioutuneet kaikissa asennusprojekteissa korkealle.

VAK kaapit, kytkennät ja kaapeloinnit

Toteutamme eri laitetoimittajien järjestelmän ja kaappien asennukset sekä kaapeloinnit priimalaadulla ja aikataulussa. VAK kokoluokat ovat vaihdelleet kerrostalon pienestä aina teollisuuslaitoksen valtavan kokoisiin kokonaisuuksiin. Myös muutokset vanhoihin kohteisiin ovat sujuneet ketterästi ja lopputuloksella saatu miellyttävä tulos myös visuaalisesti.

Laiteasennukset kentällä ja IV koneessa

Huonesäätimet, painemittarit, lämpötilamittarit, säätöpellit, jäähdytinyksiköt, lämmitinyksiköt, lämmön talteenotot, venttiilit ja kaikki kentällä oleva automatiikka.

Kenttälaitteet ovat asentajakuntamme ydinosaamista, joka on ollut välttämätön vaatimus etenkin teollisuusympäristössä. Tulemme noudattamaan haastavien ympäristöjen tinkimätöntä automaatioasennusjälkeä ja -osaamista myös rakennuskohteissa.

Uudiskohteet, saneeraukset ja laajennukset

Olemme tottuneet urakoimaan eri ympäristöjen kohteissa, uusissa rakennushankkeissa, saneerauskohteissa sekä haastavimmissa seisakkitilanteissa. Työntekijämme mukautuvat projektin luonteen mukaan ja saavat urakan etenemään sille kuuluvalla rytmillä: Rivakasti.

Suoritamme kentällä seuraavat automaatio­asennuksen osa-alueet:

Z
HVAC / IV-työt
Z
Venttiiliohjaukset
Z
Lämpötilamittaukset
Z
Damper wall / peltiohjaukset
Z
Paine- ja paine-eromittaukset
Z
VSD / taajuusmuuttajaohjaukset
Z
Modbus / Profibus / TCP/IP / ”hardwired”-työt
Z
Järjestelmäkeskustyöt ja PLC-päivitykset asiakkaan toimeksiannosta

Korkealla tietotaidolla sovellamme kaikki osa-alueet toimivaksi kokonaisuudeksi asiakkaan prosessiympäristöön.